Karriär

Elektronikkonstruktion med helhetslösningar baserade på algoritmer, signalbehandling, DSP, FPGA, ASIC, mikroprocessorer och analoga elektroniklösningar... är områden som vi brinner för!

Vill Du jobba i ett mindre och mer personligt bolag? AsiusTech behöver förstärkning av Dig som har minst 5 års erfarenhet från tillämpningar inom ovanstående discipliner, som gärna vill fortsätta med utmaningar och utveckla Din kreativa förmåga inom vårt och våra kunders team. Du har som bas en mastersexamen från teknisk högskola inom elektronik eller motsvarande.

Vi arbetar både som konsulter ute hos kund och i internprojekt med en inriktning på kostnadseffektiva lösningar för våra kunder, där producerbarhetsaspekten är viktig. Våra uppdragsgivare är högteknologiska företag med avancerade produkter – från fordon och telekommunikation till industriella manöverpaneler, instrument och sensorer.

Vi prioriterar kompetens, kundrelationer och långsiktig utveckling av medarbetarna och företaget. Våra lokaler finns i Högsbo/Sisjöns industriområde i Göteborg. Våra kunder är huvudsakligen svenska.

Låter detta intressant? Skicka en beskrivning av dig själv och några korta fakta om din bakgrund till:

career at asiustech.com

AsiusTech har hämtat sitt namn från Asius, som var son till Hyrtacus. Asius var ledare för Trojanska allierade som kom från eller i närheten av Dardanellerna. Läs mer om honom på Wikipedia.

Nätverk

Vi erbjuder tjänster från AsiusTech i kombination med resurser från vårt stora nätverk av komponentleverantörer, konsultbolag och individuella experter.

Tillsammans med ORSoC har vi ett partnerskap kring System on Chip-lösningar.

Tillsammans med Alelion Batteries erbjuder vi försäljning och lösningar baserat på lithiumbatterier.

Det är vi som gör skillnaden

AsiusTech etablerades 2008 i Stockholm och Göteborg med inriktning mot hårdvaruutveckling och är en del av Synective Labs.

Tillsammans med vårt breda kontaktnät och starka partners inom elektronikbranschen, kan bolaget ansvara för hela eller delar av utvecklingsprocessen, från idé till framtagning av prototyper och färdiga produkter. Branscherfarenheten är etablerad inom telekominfrastruktur, medicinteknik, fordon och industriella produkter.

Inom företaget finns också en lång erfarenhet av kostnadsreducering av elektronikprodukter baserad på hundratals genomförda studier under senare år.

Grundare

Företagets grundare har arbetat tillsammans i mer än 10 år och bland dem finns en mer än 30-årig yrkeserfarenhet från tillverkningsindustrin och konsultföretag som Frontec och BlueLabs.